Lorem ipsum dolor amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus.

Baker

Follow Us:

Pagalmā

2020. GADA NOSLĒDZOŠIE RAIDĪJUMI

“AKROPOLE Māmiņu rīti ar Gundegu Rozi” decembra raidījumi.

DIVPADSMITAIS RAIDĪJUMS: “Gribu adoptēt bērniņu. Ko sievietei nozīmē šis nopietnais solis?”

Skaties raidījumu šeit: https://youtu.be/837TWmm9P74

Vai es varētu būt laba mamma adoptētam bērniņam? Kā šis bērniņš iejutīsies manā ģimenē? Vai es tikšu galā ar šo situāciju? Tik daudz svarīgu jautājumu pirms pieņemt lēmumu par bērna uzņemšanu ģimenē! Raidījumā meklēsim atbildes uz šiem jautājumiem kopā ar mammām, kurām jau ir reāla pieredze, audzinot ģimenē pieņemtus bērnus.

Raidījuma vieses: Elīna Bataraga – audžumamma, aizbildne, mamma, bērnu tiesību aizstāve un Elīna Kerre – mamma trīs pieņemtiem bērniem.

TRĪSPADSMITAIS RAIDĪJUMS:  Svētku laiks, kas dzimst mammas sirdī. 

Skaties raidījumu šeit: https://youtu.be/CvcpRBwSxV4

Svētku laiks mums, mammām, var būt ļoti trauksmains un nogurdinošs, jo pienākumu ir daudz, bet dažkārt tam visam nepietiek spēka… Taču bez smaida un patiesa prieka sirdī svētki zaudē savu īsto jēgu. Tādēļ šai raidījumā parunāsim par to, kā noskaņot sevi uz baudīšanas un priecāšanās viļņa, lai svētku sezona arī mammas sejā raisītu laimīgu smaidu. 

Vieses: modes māksliniece, stiliste, mamma Dace Krieviņa-Bahmane un lekciju cikla “Kā viegli būt super mammai” vadītāja, mamma Alise Kalpiņa. 

PIEVIENOT KOMENTĀRU