Lorem ipsum dolor amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus.

Baker

Follow Us:

Pagalmā

2021. GADA PIRMAIS RAIDĪJUMS AR KRISTĪNI KRŪZI-HERMANI

“AKROPOLE Māmiņu rīti ar Gundegu Rozi” 2021. gada sezonu atklāj spilgta personība – aktrise, režisore, koučs, topošā psiholoģe un daudzbērnu mamma Kristīne Krūze-Hermane. 

Iespējamā misija: būt daudzbērnu mammai. 

Skaties raidījumu šeit:  https://youtu.be/wTt3ZQDc2n0

Aizņemtas daudzbērnu mammas dzīve ir pilna ar izaicinājumiem – gan emocionāli, gan arī praktiski jāspēj tikt galā ar ikdienas atbildību. Taču tas nebūt nav neiespējami – apvienot veiksmīgu karjeru, vēlmi pēc izaugsmes ar bērnu audzināšanu. To pierāda arī aktrise, režisore, koučs un topošā psiholoģe Kristīne Krūze-Hermane, kura jaunajā raidījumā atklāti dalīsies savā mammas pieredzē. 

Aktrise, režisore, koučs un topošā psiholoģe Kristīne Krūze-Hermane ir trīs bērnu mamma, kura savā aizņemtajā ikdiena joprojām meklē ideālo balansu. Kristīnes sirds aicinājums ir atbalstīt jaunās māmiņas un tādēļ viņa atklāti dalās arī privātajā pieredzē, stāstot par saviem mammas izaicinājumiem.  

PIEVIENOT KOMENTĀRU